mandag 13. desember 2010

JULEKALENDER - 13. DESEMBER

I dagens luke, 13. desember 2010:
20% på alle vesker
Den dyriske trenden vi ruver på nå, kan likså gjerne henge under armen, som denne sebra-vesken her! Råkul, og passer til et så mangt antrekk.
Partypletter! Hvis du skal på en glamorøs festlighet i julen og liker å skille deg ut litt, vil denne denne discokulen i veskeform garantert gi deg oppmerksomhet. Digger frynsene, med de bittesmå plettene og den effekten de gir.

Elegant! Denne vesken i deilig skinn, rommer faktisk utrolig mye. Vesken ser også best ut, når den bugner av innhold! Perfekt for deg som er avhengig av å ha med deg ting utover mobil, visa og lipgloss!Rika-look a like! En rimelig clutch, for slikt et bra skinn! Steintøff veske, med påsydde stjerner. Har siklet på denne, i hele høst.. Forstå meg rett! Kanskje en liten julegave til meg selv?

Aaah, vi som har den, elsker den simpelthen! En VIPS' klassiker! Fantastisk.. Kan brukes til alt, og har plass til alt! Store vesker betyr ofte kaos, men her kan du faktisk organisere rotet ditt. Vesken har flust med praktiske lommer og annet smart innhold. Er du på utkikk etter en veske med litt størrelse, har du virkelig muligheten for å gjøre et kupp her! Nydelig farge har den også ;-)

En noe mere glamorøs utgave av vesken over. Ubeskrivelige flotte detaljer, og farger.. Veskekunst på høyt nivå. Du kan trekke igjen glidelåsen hvis du ønsker, for en nettere veske. Sjekk ut!