onsdag 8. desember 2010

ET AFRIKANSK SIRKUS..

En bitteliten forsmak på Stella Nova's sommerkolleksjon! Denne gangen har Stella's garderobe hentet inspirasjon fra "an african circus".. Kolleksjonen er feminin og leken, og møtet mellom Afrika og verdenssirkuset gir den eklektiske stemningen, som alltid kjennetegner Stella's klær!
Afrikanske farger møter striper, blonder og dyriske print, - les klovnen, sirkusprinsessen som tar piruetter på sebra-ryggen, og dyrene som ruver over savannen i solnedgangen.
Morsomt, sexy og sommerlig!
Fargene virker utvasket og solbleket.. Grått, blått, lysegult, sennepsgult og kanarigult mikset med en brun og grønn palett. Koral, pudderlilla, syrin og blass vårgrønn, - feminine nyanser som utstråler sommer og sol, og kan mikses og matches avhengig av humør og anledning!

Tross 15 minus her hjemme, er ikke sommerlige vibber å forakte. Heidi har anskaffet seg denne afrikansk-inspirerte kjolen! Nydelige farger, og superfin fasong. Kuldegradene stenger hun ute, med Stella Nova's deilige cardigan.. ET MUST!!! Finnes i mørk grå, lys grå, og lysegul.. Denne er også ny, og har en kvalitet man skal lete lenge etter. En sikker investering!