fredag 21. september 2012

HELGEKOS

Kunne du tenke deg å gå opp noen kilo i høst, eller bare rett og slett få smaken på noe hinsides godt.. Vel, da er det bare å feste seg ved disse kulene. Aaaarch! 

Lakris A, meget vanedannende. Bløt lakris surret i belgisk luksus-sjokolage og deretter rullet i lakrispulver. 100% glutenfri! Har vunnet pris som "svenskenes favoritt lakris 2012" på lakrisfestivalen i Stockholm, og ikke helt uten grunn. Dette er min desiderte favoritt også. Ubeskrivelig god.. NAM!

Lakris C, er søt lakris svøbt i en blanding av melk, mørk sjokolade og ristede kaffebønner i granulert form. Rullet i mørkt sjokoladepulver!
Lakris 1, er lakrisen man alltid vender tilbake til. Elsket av hele verden! Søt lakris, tilsatt en ekstra finesse i form av anis.
Lakris B, kledd i hvit belgisk luksussjokolade og passionsfrukt. Sødt, syrlig og suverent!

Du kan også skimte lakris 5, en lakris for godt voksne. En fantastisk blanding av lakris, chilli og tranebær. Veldig sterk, og veldig god. Altså, ikke for barn!
Lakris 2, har røtter i Iran, men smaker nordisk råstyrke. Et smakssammensurium av  hav, tjære, røyk fra bål og duft av harpiks. Vant "Børsens fødevarepris" i 2009! Salt lakris, med salmiakk.

GOD HELG!