tirsdag 8. desember 2009

LITT NYTT I TIDEN...


Juleshowet på Peder Balkes Hus må vel sies å være en av de hyggeligste kveldene på Huset, jeg kan erindre.
Hillevi hadde dekket de flotteste bord, det bugnet av levende lys, og for ikke å nevne en himmelsk buffé av både tradisjonelle og utradisjonelle smaker av jul! Begeistrede kvinner så ut til å hygge seg i estetiske omgivelser og mine trofaste og skjønne modeller viste den kommende høytidens moter, til Frank Sinatra's rungende røst!

Moteshowet var veldig flott og intimt. Modellene gikk fra bord til bord, slik at alle damene kunne se litt ekstra godt på klærne.. Og ta og føle på!
Kjolene i tiden, er for det meste i bløte silkestoffer, og hva er da ikke finere enn å skape kontraster ved å kombinere med røffere materialer som strikk, skinn eller pels?
Er du ikke så stø på stiletter, hvorfor ikke anvende UGG? Kanskje ikke de peneste skoene... Men absolutt tillatt, og definitivt behagelige og varme i vinternatten!
Alle tre silkekjolene er fra Baum und Pferdgarten, - de beste på snitt og stoffer! Fantastisk strikkejakke i alpakkaull fra Aymara og en nett pelskoposisjon fra TSH.

Den lille sorte! Klasisk kjole med vakre detaljer og broderier, fra Stella Nova! Fresh veske fra VIPS, i lakseskinn, pyntet med fjær. Og høstens mest chic'e sko, med løs ankelreim og lakseskinn-detaljer over rista. Vakkert fra VIPS!Poncho passer til så mangt! Min beste investering noen sinne. Endelig skulle denne kreasjonen fra Stella Nova møte meg. Fantastisk!!!

Mange assosierer nok poncho med et par slitte boots.. Vel, prøv et par elegante støvletter fra VIPS. Ladylike!Den søteste kjolen.. Dus rosa silkekjole fra Saint Tropes, med påsydde blomster!
Strikkelue fra TSH og strikkejakke fra Stella Nova med flotte knapper med gulldetaljer. Krystall til ørene fra Zuzanna G. Skinn rundt og i hånden fra Stylesnob. Og ikke minst denne sesongens mest anvendelige sko.. Ankelboots i grått semsket skinn, også fra Stylesnob!Røff kjole fra Stella Nova, med naglepryd. Absolutt en julebordhit, med noen feminine sko,og en veske som myker opp inntrykket!
To av mine yndlinger.. Ja, for man skulle jo gjerne hatt begge!

Litt mere casual.. Silketopp fra Stella Nova, med sort blonde. Nyyydelig!

Pelsvest fra Venus de Milo og et par sorte jeans fra Maggie Wonka.Kul bukse, med nagler.. Akkurat passe høy på livet! Må prøves!!!
Festfavoritt. Lekker silkekreasjon fra Stella Nova! En enkel kjole, men samtidig veldig spesiell. Fortryllende i gammelrosa!
Gjerne kombiner med tykke sorte strømper og ei sort kjæledegge fra VIPS under armen!

Kjolen har også kommet i sort. Fin fint tilbehør fra VIPS! De får min så absolutt min stemme i høst!


Litt inspirasjon i julestria fra en døsig habittør..
Sengetid!