onsdag 29. juni 2011

PORSELEN TIL ØRENE!

Suppesøtt eller retrokult om du vil.. Her er mine nye kjæledegger fra Anne Black, - en dansk designer som lager enkle og delikate ting du kan smykke deg med! Jeg har allerede utvidet ørepryd-samlingen min med ett par av disse øreringene, men kan love dere at det blir noen par til. Utvalget til Anne Black er uendelig, og man kan finne en perfekt unnskyldning til å unne seg hvert eneste par. Trengte en pause fra krystaller, så hvorfor ikke porselen? En kul substitutt og et supersøtt suplement til sommerens og høstens uskyldige og mindre uskyldige habitter. Skimt et bitte lite utvalg nedenfor:



Ørepynten kommer i alle regnbuens farger, som dobber og ringer, med gull eller sølv! ENJOY!

















































fredag 24. juni 2011

SOMMER!!!

Velkommen til nattåpent og innvielse av sommersalget!
Mange kupp og gode tilbud på No3 ;-)
En stemningsfull aften i gågata, med folkemylder og
underholdning. KOM KOM!



























Sommerslagere-bilen pynter opp utearealet vårt, og promoterer sitt sommershow som starter 28. juli. Vi gleder oss stort!























Vi har startet salget!

Masse go'biter..

Fra 30% - 70%!




COWGIRL-CHIC!

Et gledelig deja vu! Jeg har fortsatt ikke glemt dette antrekket til Reese Witherspoon i Sweet Home Alabama. Fantastisk, - og helt i min gate. Elsker bonde-tuppe-stilen, hvis man kombinerer den med et par røffe boots og en poncho, vel og merke.

Boots og poncho har jeg, og i dag kom sannelig kjolen. Veldig søt og veldig blomstrete, - akkurat som den på filmen. Perfekt! En ny sommerslager..

Kjolen er fra Saint Tropez, og har en upåklagelig pris!
499,95

Saint Tropez har sendt med en variant i rød også, og det kan jeg jo like!
Et belte av flettet skinn i livet og et par kule, flate sandaler til, vil gjøre susen.







torsdag 16. juni 2011

PÅ EN REGNVÆRSDAG...

Nok en bedårende liten sak, har ankommet No3. Nå i form av en batikk-inspirert kjole! Kjolen passer minst like bra på regnværsdager, som solfylte sommerdager.. Aner vi enda et perfekt festival-antrekk? Definitivt et antrekk jeg skal vurdere. Heidi, har allerede inntatt sin plass :-)


Kjolen kommer også med et sort belte, for de som ønsker et noe prektigere inntrykk!


onsdag 15. juni 2011

JUNGELFEBER

I all sin tid har leoparder, tigre og andre lodne dyr, inspirert motebildet. Dyreprint er et vågalt valg, og det heter seg at man kun skal benytte et lite hint av dette travle mønsteret. Har du en bukse med print, skal du simpelthen satse på en enkel og nøytral topp for å tone ned helhetsinntrykket.

De fleste har et elsk-hat forhold til dyriske mønstre. Jeg elsker det! Dyrisk diva som jeg er, digger jeg animalske kreasjoner, og det boltrer av dyrisk spenning i garderoben min. Motepolitiet vil nok varsle motekrise når de ser at jeg har toppet en sebraprintbukse, med en stor sibirsk tiger. Jan Thomas vil nok kalle meg "i ubalanse" og rope et sarkastisk "less is more", når han ser at jeg har krysset antrekket med en stripete chanellignende klassiker, i tillegg! Uansett, et fantastisk antrekk, som garanterer deg mange blikk og en behagelig hverdag. Kult.

T-shirt kr. 319,95!


Bukse kr. 599,95! Med en konfortabel strikk i livet, og en buskelenge som gjør rom for synlige ankler. Perfekt!

Jakke kr. 1699,- som passer utenpå det meste..




tirsdag 7. juni 2011

KULT MED GULT

Har fått en fetisj for gult. Vil nok ikke overdrive bruken, men bare en liten kopp, et glass, en te, en krakk eller stol gjør virkelig susen. Et sommerlig og friskt pust i heimen.


Teglass, kr. 79,-

Kusmi te, eple, kr. 149,-

Krus, 99,-
Stol, Fermob, kr. 699,-


Stol, Tolix, kr. 1699,-


Krakk, Tolix, kr. 1299,-

PYNT TIL ØRENE!

Litt nytt, og litt gammelt nytt til ørene! Føler ikke at jeg har eksperimentert noe særlig på ørepynt-fronten gjennom vinteren og våren.. Men jeg kjenner at behovet melder seg i takt med at sommerkjolene kommer ut av skapet. Herlig!


Peace hører sommerdagene til.. Også peace i ørene!


Kr. 349,-


Rock eller barokk? Henholdsvis 499,- og 399,-!

Englevinger, kr. 799,-


Eller et par søte blomster? Definitivt en sommerhit!


Kr. 349,-

fredag 3. juni 2011

FESTIVAL-SOMMER!

En herlig helg i vente! Premiere i kveld, for å se en gjeng med URBANE TOTNINGER, innvie både sommer og sitt årlige show på Kapp. Et par timer, med ren skjær gapskratting.. Også ryktes det om et aldeles fantastisk vær. Hmmm, det kan jeg like!!!


Tenker at dette må være det ultimate festival-sommer-antrekket:


Coolt..


Jeansjakke, won hundred kr. 1699,-


T-shirt, nümph kr. 199,-


Skjorts, nümph kr. 349,-


Veske, campomaggi kr. 2299,-




Kul t-shirt med feminine detaljer i utrigningen, passe vid på overkroppen og passe stram over hoftene.. Noe som gir en forholdsvis enkel overdel, en stilig passform!





Italiensk skinn, men vintagepreg.





Skjorts med gullknapper, og et snev av baggy!



God fredag!!!