mandag 25. april 2011

MOTESHOW - FREDAG 6. MAI



Yeah! Under 2 uker til vårlig innvielse av kjole og ballerina-sesongen, i form av et storslagent moteshow på NO3.


Fredag 6. mai kl. 19.30


møter maritimt hippie, som går hånd i hånd med eleganse.. som sammen med 70-talls snitt og og mønsterkalas samles til en ellevill catwalk med 80-talls vibber.




Sang-gud og storsjarmør Leif Anders Wentzel, drar i gang showet med frekk og glatt funk-pop, etterfulgt av deilig rumperistebass.
Konferansier Heidi Enger, berusende drikke, fantastiske matopplevelser, inspirasjonsrik vårlook, overraskelser og veldig gode tilbud..




Gå ikke glipp av en uforglemmelig og stemningsfull kveld på NO3. Fortsatt noen billetter igjen :-)



Bilde: Leif Anders Wentzel, http://www.jubelevent.no


onsdag 20. april 2011

PÅSKEAFTEN

No3 holder åpent påskeaften, fra kl. 10.00-14.00!


Håper vi sees ;-)

SKJØNT MED GRØNT

Sol og sommer... I hverfall på god vei. Har så absolutt funnet tonen med denne friske sommeroutfiten, og jeg har en god følelse av at den kommer til å henge med meg en stund. Løs og ledig.. og ikke minst grønn!! Det eneste jeg har noe å utsette på er mine vinterbleke ankler, så nå krysser jeg fingrene for en solrik påske. Yeay!

PYNT TIL PÅSKE!

Ikke så mye mere som skal til for å friske opp til påsken, enn disse søte små glassvasene med
ranukler i..


Disse dekorative bollene derimot, skal fylles med deilig påskegodter!

Småvaser kr. 65,-

Boller kr. 69,-

tirsdag 19. april 2011

BECKSÖNDERGAARD

Nytt påfyll med ull og silke! Masse fine skjerf fra Becksöndergaard har inntatt hylleplassen på No3. Duse og herlige farger som pynter opp sommertoppen!


Peace og prikker.. Og for ikke å snakke om et gedigent stjernedryss! Det opprinnelige stjerneskjerfet til Becksöndergaard har også kommet tilbake, i en liten og begrenset kolleksjon. Store, og røffe stjerner, i flotte fargekombinasjoner!!
Hot med blått og fresht med bedge ;-)


Og en sommerlig vri.. med rosa og lilla!





Kr. 699,-

onsdag 13. april 2011

BIKINI

California dreaming... Har du tenkt deg til varmere strøk i påsken, sjekk ut denne snasne bikinien fra Maison Scotch! Den kommer sjølig innpakket i fiskenett, er dekorert med stjerner og har en aldeles nydelig lilla farge som står smashing til en gyllenbrun hud. Kr. 699,- Maison Scotch er jo kjent for sine flotte detaljer.. Og denne bikinien er "made with love" og intet unntak.








onsdag 6. april 2011

CAMPOMAGGI

Rock opp sommerens sarte og delikate plagg med røft skinn og vintage-preget design fra italienske Campomaggi.

Tøffere enn toget.. Veskene er laget av sal skinn og prydet med metall nagler. Vi har fått inn et lite og eksklusivt utvalg, og jeg kan ikke benekte at jeg gjerne skulle hatt samtlige i min egen garderobe. Vel, uansett.. Øverst på ønskelisten troner i hvertfall denne vesken i flettet skinn, i en helt fantastisk cognac-farge. Vesken koster 3.900,- Et "smykke" av en veskeprakt, proppfull av nagler, 2.399,- Opphavet.. Omfanget av veskeproduksjonen til den da pur-unge veskedesigneren og studenten Marco Campomaggi, fra Teodorano i Italia, ble brått større, da det som begynte "på gøy" ble en stor hit og dermed egen veske-linje i 1980.
Beintøff utgave i sort. Den komplitterer utmerket et rock'n'roll-antrekk, men jeg ser også for meg vesken til en hvit sommerkjole og et par slitte boots.
Naglebelagt skulder-reim.
En av vårens desidert hotteste vesker. Stor skulderveske i flettet skinn! Kunstverket koster den nette sum av 4.900,- men et slikt håndtverk og skinnets kvalitet forsvarer prisen synes jeg. Dette er vesker som blir finere jo mere de brukes! Ta en nærmere titt! ;-)